На 20 февруари рожден ден има Евгения Калканджиева, президент на модна агенция “ВизажЕвгения

...
На 20 февруари рожден ден има Евгения Калканджиева, президент на модна агенция “ВизажЕвгения
Коментари Харесай

На 20 февруари рожден ден има...

На 20 февруари рожден ден има  Евгения Калканджиева,  президент на фешън организация “Визаж ”

Евгения Калканджиева-Манова, известна и като Жени Калканджиева, е българска манекенка, „ Мис България 1995 “.



Тя е най-успешно представилата се в международен конкурс „ Мис България “, като се класира в десетката на „ Мис Свят “. Президент на стилната организация „ Визаж Моделс Груп “.



През 1995 година провеждат ревю на европейско равнище на немската компания " Ескада ". В края на същата година Жени  дефилира на ревю на Ферре в България. 1995 година Евгения Калканджиева става " Мис България " и шеста на " Мис Свят ".

1996 година е  успешна за " ВИЗАЖ ", само че през 1997 година Жени е нападната и прободена с нож в корема. Лекарите се борят и я избавят, само че белега по корема си остава. През 1998 година лиценза на " Мис свят " е в ръцете на хубавицата, а през 2000 година и за " Мис галактика ".



За малко Жени отпътува за Италия, само че през 2004 година се завръща на българския подиум, само че към този момент се е появила непозната конкуренция. Жени води и детски конкурс за модели, има и фризьорски салони " Визаж ".

Калканджиева опита и в малкия екран като водещ на " Отчаяните съпруги "./ http://hotarena.net



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР